Autor: Siret Trull • 24. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnasse tulevad uued terviserajad

Tuleval aastal soovib linn asuda rajama uusi terviseradasid paralleelselt nii Ülemiste järve lähedale kui ka Stroomi metsa.

Tallinna Spordi- ja Noorsooameti juhataja Rein Ilves rääkis Pealinnale, et Ülemiste valgustatud terviserada tuleb esialgse plaani kohaselt 2,5 km pikkune ning see jääb Pärnu maantee ja Ülemiste järve vahelisse metsatukka. “Uus terviserada jääb kesklinna territooriumile ja õigustab end täiesti – mujale seal sellist tervisespordi oaasi rajada ei saa,” ütles Ilves.

Terviseraja juurde on plaanitud ehitada ka jõulinnakud, kus spordiharrastajad saaksid ennast venitada-painutada või jõuharjutusi teha.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099