Autor: Siret Trull • 25. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa vahetas Kruuda välja

Seoses nõukogusse kuulumise kolmeaastase volitusaja täitumisega valis valitsus ärimees Oliver Kruuda asemele haigekassa nõukokku aktsiaseltsi Helmes nõukogu esimehe Jaan Pillesaare.

Tähtaeg sai täis ka Eesti Tööandjate Keskliit juhatajal Tarmo Kriisil, kuid liit otsustas oma juhi volitusperioodi pikendada, kirjutas Postimees.

Haigekassa nõukogul on 15 liiget, kellest viis nimetab valitsus kindlustatute huve esindavate organisatsioonide tehtud ettepanekute alusel ja viis valitsus tööandjate organisatsioonide ettepanekute alusel. Sotsiaalminister, rahandusminister ja riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees on nõukogu liikmed ametikoha järgi. Ühe nõukogu liikme nimetab valitsus sotsiaalministri ettepanekul sotsiaalministeeriumi ametnike hulgast. Sotsiaalkomisjoni ettepanekul määrab riigikogu oma liikmete hulgast ühe nõukogu liikme.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099