Autor: Siret Trull • 29. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HIV-positiivsete rasedate abiprojekti ähvardab rahast ilmajäämine

Norra abiraha konkursi võitnud aidsiennetaja, endine riigikogulane Nelli Kalikova juhitavat HIV-positiivsete rasedate abiprojekti ähvardab rahast ilmajäämine, sest sotsiaalministeerium hindas taotluse pettuseks.

Kalikova juba 2006. aasta sügisel kavandama projekti, mille eesmärk oli aidata narkomaanidest, nende seas HIV-positiivseid, rasedaid naisi varajasele ravile, et nende lapsed sünniksid tervena, kirjutas Arst.ee.

Mullu sügisel sai Kalikovale kuuluv OÜ Elulootuse projekt rahastamisheakskiidu Norra ja Euroopa majanduspiirkonna finantsmehhanismide süsteemilt, mis lubas kolmeaastasele projektile 6,4 miljonit krooni, abistamaks rasedaid Tallinnas ja Narvas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708