Autor: Triinu Laan • 8. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus saab kuulata loengut laste seksuaalkasvatusest

Neljapäeval peab Tartu Ülikooli psühholoogia instituudis kõigile huvilistele avaliku loengu lastepsühhiaater Raisa Cacciatore teemal "Kuidas toetada ja kaitsta lapsi ja noori seksuaalsuse trepiastmetel".

Raisa Cacciatore töötab Soome Väestöliitto seksuaaltervise kliinikus. Ta on kirjutanud mitu raamatut lapsevanemaks olemisest ning laste ja noorte seksuaalkasvatusest. Sel sügisel ilmub talt Soomes raamat poiste heaolu, enesehinnangu ja minapildi toetamisest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708