Autor: Triinu Laan • 9. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus saavad hooldajad tasuta nõu

Tartu Tervishoiu Kõrgooli õppejõud nõustavad tasuta liikumispuudega inimeste abistajaid ja lamavate haigete pereliikmeid.

Õppejõud Anne Murov ja Maie Timm, kes loevad tulevastele õdedele, ämmaemandatele ja sotsiaalhooldajatele töö ja tervise ergonoomikat, selgitavad hooldajatele, kuidas õigesti muuta lamaja asendit, kuidas abistada lamajat haiget toolile ja ratastooli istumisel ja sealt tõusmisel, kirjutab Tartu Postimees.

Anne Murov ütleb, et seda, kuidas inimesed oskamatusest endale liiga teevad, kohtab igapäevaelus sageli. Nii ongi õppejõud leidnud, et nad tahavad abi pakkuda kõigile, kes seda vajavad. Saalitäie rahva ees loengut pidama ei hakata. Pealegi on iga nõustamine individuaalne, sõltudes abivajaja olukorrast ja kodustest tingimustest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099