Autor: Triinu Laan • 10. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Karskusliit korraldab konverentsi alkoholi kahjulikkusest

Eesti Karskusliit korraldab täna Tallinnas rahvusvahelise alkoholipoliitika konverentsi, kus räägitakse alkoholismi kahjulikkusest.

Konverentsil esinevad rahvatervise spetsialistid Maailma Tervishoiuorganisatsioonist, Põhjamaade Nõukogust ja teisest organisatsioonidest. Ka toimub täna Jaani kirikus alkoholiohvrite mälestuskontsert, millega pööratakse tähelepanu viinakuradi süül hukkunud inimestele, vahendasid rahvusringhäälingu uudised.

Karskusliidu teatel sureb igal aastal Eestimaal alkoholi tarvitamise tõttu umbes 2000 inimest. Liidu esimehe Lauri Beekmanni sõnul toob alkohol legaalse sõltuvusainena ühiskonnale kaasa tohutult suure koorma, millega on ühiskond omamoodi justkui ära harjunud. Tema sõnul soovib liit tänase päevaga öelda, et tegemist ei ole ühiskondliku loomuliku kaoga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708