Autor: Triinu Laan • 10. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomemäe sünnitusmaja kolib detsembris

Kui kõik läheb plaanipäraselt, näevad viimased beebid Toomemäel asuvas naistekliinikus ilmavalgust enne jõule. Uus aastat loodetakse vastu võtta juba peagi valmimas Maarjamõisa hoones.

"Tõenäoliselt kolime detsembri keskpaigas," prognoosis naistekliiniku juhataja Helle Karro ja lisas, et täpne kuupäev ei ole siiski veel paigas, kirjutab Tartu Ekspress.

Maarjamõisa meditsiinilinnaku projektijuhi Toomas Kivastiku sõnul saavad naistekliinikule mõeldud ruumid lõplikult valmis oktoobrikuu jooksul. "Praegu lõpetatakse sisetöid," teavitas Kivastik. "Selleks, et naistekliinik saaks tööle hakata, peavad töötama muud osakonnad. Näiteks peab tegutsema pool operatsiooniblokki ja peab olema korraldatud erakorraliste haigete vastuvõtt," selgitas Kivastik ja lisas, et tööle ei saa asuda ilma vajalike seadmete ja vähemalt hädavajaliku mööblita. "Me püüame teha nii, et jõuludeks oleks kolitud," lausus Kivastik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099