Autor: Triinu Laan • 13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Novembris saab viis aastat Ida-Viru Keskhaiglat

Novembris tähistab Ida-Viru Keskhaigla oma esimest ümmargust sünnipäeva ehk viie aasta möödumist sihtasutuse loomisest.

Selleks, et esimene juubel meeldejäävalt mööduks, korraldab haigla 14. novembril Jõhvi kontserdimajas aastapäevakonverentsi. Kõiki kohalviibijaid on lubanud tervitama tulla sotsiaalminister Maret Maripuu, Ida-Viru maavanem Riho Breivel ja haigla nõukogu esimees Valeri Korb.

Konverentsi esimeses osas tuleb kõne alla olukord tänasel Eesti tervishoiumaastikul laiemalt. Pikemad ettekanded teevad Tervise Arengu Instituudi direktor Maris Jesse, poliitikauuringute keskuse Praxis juhatuse esimees Ain Aaviksoo ning Ida-Tallinna Keskhaigla arendusjuht Peeter Ross. Juttu tuleb nii haiglate rahastamisest, tehnoloogilistest arengutest kui meedikutest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099