Autor: Triin Tabur • 28. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti arstid tööd kaotada ei karda

Meditsiiniuudised uuris oma veeblilehel 20.10 kuni 27.10 läbiviidud küsitluse käigus, kas Eesti arstid pelgavad seoses valdava kokkuhoiupoliitikaga oma töökohast ilma jääda.

Üle poolte vastajatest ehk 55% inimest kinnitas, et ei näe põhjust karta töö kaotamist. Teisel kohal 30%-ga olid vastajad, kes kardavad töökohast ilma jääda vaid aeg-ajalt.

Igapäevaselt mõtlevad töö kaotamisele 10% arste ja viis protseni küsitletutest on juba uue töökoha välja valinud."Milleks siin karta: mida lollimad ülemused ja poliitikud, seda rohkem tööd psühhiaatrile. Iseasi kui need lollid ülemused ja poliitikud meditsiini täiega põhja ei laseks, kuid just sinnapoole nad teel ongi," kommenteeris üks vastajaist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099