Autor: Triin Tabur • 31. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lätlased kaaluvad Tallinna Farmaatsiatehase minema viimist

Tallinna Farmatsiatehase suuromaniku Kirovs Lipmansi sõnul otsustatakse lähima pooleteise aasta jooksul, kas nad jätkavad oma tegevust Tallinnas või mitte.

"Ma tahaks väga tehase säilitada," ütles dv.ee-le antud intervjuus Läti farmaatsiagrupi Grindexi üks omanikke Kirovs Lipmans. "Kõik sõltub sellest, kui kalliks läheb uue tehase ehitamine Lasnamäe Tööstuspargis ning valitsuse soovist säilitada Eestis üks suurtootmine ja töökohad."

Paar aastat tagasi sai Grindex linnavõimudelt loa ehitada Tallinnasse Tondi tänaval asuvale farmaatsiatehase territooriumile mitmekorruseline kompleks. Soovides säilitada ka tootmist otsustas ettevõtte juhtkond ehitada uue tehase Lasnamäe Tööstusparki. 2006. aastal oli osteti maatükk. 2007. aastal leiti projekteerimise peatöövõtja ning iga hetk pidid algama tööd, kuid protsess pidurdus.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708