22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Farmaatsiatehas tahab Tallinna püstitada tornmaja

Tallinna farmaatsiatehas taotleb linnalt õigust ehitada oma praegusele krundile Tallinnas Tondi tänaval kuni 77-meetrine tornmaja- vahendas BNS ajalehte Postimees.

Kristiine linnaosa valitsusele saadetud kirjas märkisfarmaatsiatehase juhataja Raivo Unt- et ettevõte soovib Tondi 33asuvale krundile rajada kuni 77 meetri kõrgust ehk umbes20-25-korruselist maja. 1-8 hektari suurusel kinnistul asuvadfarmaatsiatehase praegused hooned läheksid uue maja ehitamisellammutamisele.

Postimehe andmetel näeb firma eskiis ette alale büroosid-hotelli ja kortereid ning sinna võib omale ruumid saada kaKristiine linnaosa valitsus- kes farmaatsiatehase ehitusplaanetoetab.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099