Autor: Violetta Riidas • 11. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne-Tallinna Keskhaigla katlamajas asuv lasteaed ei lase haiglat üle minna gaasiküttele

Lääne-Tallinna Keskhaigla alla kuuluv Nõmme hooldushaigla veab vägikaigast oma endisse katlamajja-surnukuuri sisse seadnud eralasteaiaga.

Nõmmel Lõuna tänaval asuva haigla katlamajas asub nüüd laste päevahoid Pisitasa, mille omanik, OÜ Defigo ostis selle 2004. aastal Tallinna Soojuselt 300 000 krooni eest, kirjutas Eesti Päevaleht.

Seni toimivad haigla küte, vesi ja kanalisatsioon nende endise katlamaja kaudu. Nüüd, kui haigla soovib kallilt masuudiga kütmiselt üle minna gaasküttele, ei ole Defigo juhatuse liige Ahto Siht sellega nõus. Sihti sõnul ei haaku haigla gaasküttele üleminekukava nende huvidega. „Haiglal ei ole mingit õigust sundida Ravila 17 omanikku taluma mingite trassidega kinnistu koormamist,” kirjutas Siht vastuseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099