Autor: Katre Pilvinski • 17. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hüvitist saab taotleda embrüosiirdamise protseduuriga seotud ravimite eest

Tulenevalt "Kunstliku viljastamise ja embrüokaitse seaduse" muudatuste jõustumisest alates käesoleva aasta 5. juulist, kehtestas sotsiaalminister uue määruse, mis sätestab ravimihüvitise väljamaksmise korras kaks olulist muudatust.

Haigekassa teatel on muudatused järgnevad:

1. Alates käesoleva aasta 5. juulist on võimalik saada hüvitist lisaks seni kehtinud kehavälise viljastamise protseduuriga seotud ravimite hüvitisele ka osutatud embrüosiirdamise protseduuriga seotud ravimite eest;

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099