Autor: Kadrin Karner • 2. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viinis arutati ravimite testimist

Ravimieksperdid ja erinevad asjatundjad Euroopast, USAst ja Kanadast arutasid novembri lõpus toimunud kohtumisel Viinis meditsiinitoodete testimise kogemusi.

Konverents "Stability Testing for Pharmaceuticals" keskendus nii ravimite testimise juhiste tõlgendamisele kui teostamisele, seisis pressiteates.

Saksa doktor Sven Oliver Kruse selgitas oma ettekandes, kuidas ettenähtud tingimusi praktikas ökonoomselt kasutada. Samuti olid arutamisel alates 2006. aasta juunist Euroopa ravimifirmadel lasunud kohustus jälgida oma tooteid turustamise protsessis ning selle käigus tehtud tähelepanekud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099