Seminar: Eesti-Vene koostöövõimalused HIV riskigruppidega

Tervise Arengu Instituut korraldab täna ja
homme Narva-Jõesuus rahvusvahelise Eesti-Vene koostööseminari "HIV- vanad
probleemid, uued lahendused".

Seminari eesmärk on välja selgitada koostöövajadused ja - võimalused tööks HIV riskigruppidega. Osalevad esindajad organisatsioonidest, mis tegelevad süstlavahetuse, narkomaania ravi ja rehabilitatsiooniga, samuti ka esindajad teistest tervishoiu- ja sotsiaalasutustest, politseist, kriminaalhooldusest ja kohalikust omavalitsusest.

8. detsembril arutatakse koostöös vene ja soome kolleegidega, millised on Eesti (Ida-Virumaa) ja Venemaa (Leningradi oblast) koostöövõimalused prostitutsiooni kaasatute seas HI-viiruse ennetamisel. Eesti ja vene partnerid tutvustavad olukorda vastavates regioonides ja vahetavad kogemusi senise töö osas.

9. detsembril toimub koostööseminar prostitutsiooni kaasatutele suunatud teenuste arendamiseks. Peale seminari lõppu on plaanis arutelu, kuidas arendada võrgustikualast koostööd Ida Virumaa erinevate organisatsioonide vahel, kes tegelevad narkomaania ja AIDSI alase ennetustöö, ravi- ja rehabilitatsiooniga. Tööst riskigruppidega jagavad oma kogemusi Soome ja Norra esindajad.

Lisa kommentaar

  • Katre Pilvinski

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

26. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.