Autor: Katre Pilvinski • 8. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seminar: Eesti-Vene koostöövõimalused HIV riskigruppidega

Tervise Arengu Instituut korraldab täna ja homme Narva-Jõesuus rahvusvahelise Eesti-Vene koostööseminari "HIV- vanad probleemid, uued lahendused".

Seminari eesmärk on välja selgitada koostöövajadused ja - võimalused tööks HIV riskigruppidega. Osalevad esindajad organisatsioonidest, mis tegelevad süstlavahetuse, narkomaania ravi ja rehabilitatsiooniga, samuti ka esindajad teistest tervishoiu- ja sotsiaalasutustest, politseist, kriminaalhooldusest ja kohalikust omavalitsusest.

8. detsembril arutatakse koostöös vene ja soome kolleegidega, millised on Eesti (Ida-Virumaa) ja Venemaa (Leningradi oblast) koostöövõimalused prostitutsiooni kaasatute seas HI-viiruse ennetamisel. Eesti ja vene partnerid tutvustavad olukorda vastavates regioonides ja vahetavad kogemusi senise töö osas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099