Autor: Katre Pilvinski • 9. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstitudengid pagevad Saksamaalt

Suurem osa Saksamaa arstitudengitest tahab pärast ülikooli lõpetamist välismaale siirduda.

Suurem osa uuringule vastanuist plaanib tööle minna Skandinaaviasse. Ülejäänud mõtlevad Šveitsi, Ühendkuningriikide ja Austraalia peale. Uuringus osales enam kui 4000 arstiüliõpilast. Uuring korraldati Ruhr-Universität Bochumis, vahendas Meditsiiniuudised.

Tudengid pole rahul, et nad saavad kohe pärast lõpetamist kasutada vaid murdosa õpitud oskustest. Häirib ka perearstide halb maine – vähem kui iga viies tahab saada perearstiks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099