Autor: Katre Pilvinski • 12. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Figuurisõbrad võtsid üle Kaalujälgijate kliendid

Vahetult Kaalujälgijate kaubamärgi lahkumise järel tööd alustavad Figuurisõbrad võtavad üle nii kaalujälgijate kliendid kui rühmajuhid. Weight Watchers Internationali kinnitusel kavatsevad nad põhjalikult uurida iga katset nende intellektuaalselt omandit kasutada.

Selle aasta lõpus panevad kaalujälgijad Eestis oma asjad kokku. Kaalujälgijate rühmajuhid teavitavad praegu kaalujälgijaid võimalusest jätkata uue aasta algusest Figuurisõprade nime all. Samuti liitub uue äriprojektiga enamus praegusi kaalujälgijate rühmajuhte. Isegi kuumaks on figuurisõprade juures sama – 500 krooni.

Weight Watchers Internationali pressišeff Donna Fontana ütleb Äripäevale, et Eestist ja Lätist lahkuvad nad seetõttu, et siinse, Ühendriikide mastaapide arvestades sisuliselt olematu turu tõttu ei ole Baltimaades enam tulus tegutseda. Nende kliendid ja rühmajuhid ülevõtvatest figuurisõpradest kuulevad ameeriklased aga esimest korda Äripäeva käest.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708