Autor: Katre Pilvinski • 16. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas naistekliiniku kahevahel oleku aeg

Sünnitusosakonna juhataja Fred Kirss aitas täna hommikul keisrilõike teel ilmale poisslapse ja liikus pärast opirõivaste pealtheitmist majas ringis tumeda ülikonna ja kuldse lipsuga. See oli ta viimane tööpäev Toomel.

Just tumeda ülikonna ja kuldse lipsuga väljendas dr Fred Kirss Toome naistekliiniku majale austust, kirjutas Tartu Postimees.ee. "Homme (täna – toim) kella 10ks olen juba uude majja kutsunud enda juurde läbivaatusele kaks lapseootel patsienti," ütleb ta.

Ühest neist võib saada esimene sünnitaja uues Puusepa tänava naistekliinikus. "Kahjutunne on muidugi siit lahkuda, aga elu läheb edasi," ütleb ta, kui maja koridoris pakke kandvate kolimisfirma meeste vahel ringkäiku teeb.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708