Autor: Katre Pilvinski • 17. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maarjamõisa uue kliiniku õnnistas sisse ennelõunal sündinud poiss

Eilsest tegutseb Tartu Ülikooli Naistekliiniku sünnitusosakond poolteist nädalat tagasi avatud Maarjamõisa uues aktiivravikorpuses. Sinna suunatakse nüüd kõik sünnitajad.

Eile kell 11.22 sündis kliinikumi uues naistekliinikus esimene laps, vahendas kalev.ee. Sünnitusosakonna juhataja dr Fred Kirsi sõnul on ema ja poeg hea tervise juures ja tunnevad end uues sünnitusosakonnas hästi. Lapse aitas vannisünnitusel ilmale ämmaemand Raina Laugamets.

Paralleelselt uue Maarjamõisa kompleksiga jätkub vanas Lossi tänava majas abi osutamine veel ööpäeva, naistenõuandla uksed on avatud. Tänasest saab ka naistenõuandla aeg 165 aasta vanuses majas ümber ja kogu abi osutamine koondatakse Maarjamõisa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099