Autor: Katre Pilvinski • 18. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna avanevad Jõulutunneli annetustelefonid

Eesti Televisioon on 25. detsembril juba kümnendat aastat eetris heategevusprogrammiga Jõulutunnel - otsesaadet juhivad Margit Kilumets ja Margus Saar.

Jõulutunneli koostööpartner on sel aastal SA Haapsalu Neuroloogiline Rehabilitatsioonikeskus. Selles haiglas keskendutakse peamiselt pea- ja seljaajukahjustuste ravile, kus patsiendid saavad abi kaasasündinud tervisekahjustuse parandamiseks, samuti taastusraviks õnnetuse, liiklusavarii või insuldi puhul.

"Eestlaste tervist toetades on Jõulutunnel seni aidanud kasvatada kiire meditsiiniabi võimekust, sel aastal soovime tähelepanu pöörata kaduva elukvaliteedi taastamisele," ütleb saate produtsent ja üks saatejuhtidest Margus Saar.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099