Autor: Katre Pilvinski • 22. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majanduslangus on tervisele hea! Või siiski mitte?

Neil päevil on tavaks muretseda majanduse tervise pärast. Kas majandus võib aga mõjutada meist igaühe tervist?

Vastus on jah, kuigi mõju ei pruugi olla sugugi ühene. Andmed selle kohta, kuidas majanduslangus mõjutab inimeste tervist, on vägagi vastakad, kirjutas ajakiri Tarkade Klubi.

Üks on kindel. Pikaajalisel majanduskasvul on rahvastiku tervisele soodne mõju, seda nii kõrgelt arenenud tööstusriikides kui ka arenevates riikides. Kuid see, kas praegune majandusseisak avaldab mõju üksikisiku tervisele, sõltub otseselt sellest, milline on olnud selle inimese tervisekäitumine headel aegadel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099