Autor: Violetta Riidas • 28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETV ekraanile jõuab iganädalane „Tervisesaade“

Perearst ja arst.ee juht Eero Merilind hakkab tegema tervisesaadet.

„Asjatundliku ning veidi spetsiifilisema teemakäsitlusega, kuid kõigile mõistetavalt koostatud „Tervisesaate“ jõudmine pühapäeviti ETV ekraanile taastab vahepeal mõneks ajaks katkenud tõsisema sisuga arstisaadete traditsiooni, mis sai alguse kümme aastat tagasi,“ ütles SA Eesti Tervise Fond juhatuse esimees dr Eero Merilind.

Merilinnu sõnul toetavad terviseteemalise saatesarja loomise vajadust ühelt poolt Eesti inimeste halvad elukvaliteedi näitajad nagu madal keskmine eluiga, kõrge haigestumus ja liiklustraumad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099