Autor: Katre Pilvinski • 5. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETV näitab elu retseptita

Eesti Televisioonis algab täna uus saatesari "Retseptita", kus räägitakse, kuidas elada õnnelikult ja tervena arstide väljakirjutatud retseptideta.

Lisaks arstidele osalevad saates väikeste tervisemuredega inimesed, kes loodavad, et saatesarja käigus jõuavad nad parema enesetunde ja terviseni. Igas saates jälgitakse osalejate käekäiku ja seda, kuidas aidatakse nende soove ellu viia.

Saate terviseuudiste rubriigis räägitakse Tartu ülikooli siirdemeditsiini keskuse füsioloogilise genoomika laboratooriumis hiljuti avastatud kahest uuest geenist. Ollakse külas ka Saksamaal, äsja Nobeli preemia saanud teadlasel Harald zur Hausenil, kes tuvastas emakakaela vähi tekitaja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099