Autor: Kärt Blumberg • 16. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Boris Kirt võib ametisse jääda

Lääne-Tallinna keskhaigla kahjumi eest vastutav juhatuse esimees Boris Kirt jätkab tõenäoliselt ka järgmisel kolmel aastal haigla juhina, kirjutab Eesti Päevaleht.

Enda sõnul otsustab Kirt kandideerimise täna, andes mõista, et pigem esitab ta avalduse juhatuse esimehe kohal jätkamiseks.

Päevalehe andmeil on Kirdi jätkamise otsus Keskerakonnas juba tehtud, LTKH nõukogu esimees ja abilinnapea Merike Martinson seda aga otsesõnu ei kinnita. „Otsuse teeb nõukogu 25. veebruaril, kui selguvad kandidaadid ja nende visioon AS-ist LTKH,” pareeris ta ajakirjaniku küsimust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099