Autor: Kärt Blumberg • 16. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kahjumiga maadelev Keila haigla kadumisohus

Haigla töötajate teada ähvardab Keila haiglat sulgemine juba selle aasta lõpus, kirjutas Eesti Päevaleht.

Päevalehele teadaolevalt on aastaid kahjumis virelenud ligi 300 töötajaga Keila haigla töötajatele juba teada antud, et selle aasta lõpus lõpetab Põhja-Eesti regionaalhaigla, kellele haigla kuulub, Keilas tegevuse.

Ametlikult Keila haigla surmaotsust regionaalhaigla juhatuse esimehe Tõnis Alliku sõnul juhtkond langetanud ei ole. Ometi on teada, et regionaalhaigla on juba alates möödunud sügisest püüdnud tulutult leida Keila haiglale ostjat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708