Autor: Kärt Blumberg • 17. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn saab teise ööapteegi

23. veebruaril avab Tallinna suurimas linnaosas, Lasnamäel uksed ööapteek, mis on teine ööteenust pakkuv apteek Tallinnas.

Uus ööapteek hakkab asuma Lasnamäel Pae 76. Apteek töötab iga päev, kaasa arvatud puhkepäevad ning riiklikud ja rahvuspühad, ööpäevaringselt.

Elanikele väljastatakse nii retseptita kui retseptiravimeid, ravimisarnaseid aineid ning meditsiiniotstarbelisi vahendeid, samuti valmistatakse ravimeid retsepti alusel. Tehakse ravimitealast selgitustööd ja edastatakse vajalikku teavet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099