Autor: Kärt Blumberg • 26. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Allik: meie sektor ootas tunnustust kaua

Tervishoiu sektor on oodanud avalikku tunnustust juba päris kaua. Nüüd, vabariigi iseseisvuspäeval ta selle lõpuks sai, rõõmustas Tõnis Allik.

„Arvan, et sellist sõnumit tulebki välja tuua, et president väärtustab haiglaid, arste ja seda tööd, mida selles sektoris tehakse, kuna arstide ja arsti liitude osalemine avaliku arvamuse kujundamises on jäänud tagaplaanile,“ sõnas Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik pärast osalemist Eesti vabariigi 91. aastapäeva presidendi vastuvõtul. Üritusel, kuhu sel aastal oli kutsutud arvestatav osa meie riigi meditsiinisektori koorekihist.

„Mis seal salata, ma arvan, et sellist tunnustust ja väärtustamist on see (tervishoiu – toim) sektor oodanud ka päris pikalt,“ nentis Allik, võttes nii endale kui oma kolleegidele president Toomas Hendrik Ilvese poolt esitatud kutseid tähelepanuavaldusena Eesti tervishoiusektorile ja haiglatele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708