Autor: Triin Tabur • 9. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Tallinna keskhaigla saab sel nädalal uue juhi

Reedel 5. märtsil lõppes avalduste vastuvõtt Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse esimehe ametikohale.

Seda, kui palju avaldusi kohale laekus ja kas haigla senine juht Ralf Allikvee kandideerib ametisse tagasi, saab haigla turundusjuhi Svea Talvingu sõnul täpsemalt rääkida hiljemalt käesoleva nädala neljapäeval, kui uus juht valitud.

Veebruaris toimus uue juhtkonna valimine ka Lääne-Tallinna keskhaiglas (LTKH). Viiest kandidaadist osutus selekteerituks haigla senine juht Boris Kirt. Haldusjuhina Lääne-Tallinna keskhaigla jätkab samuti seni ametis olnud Märt Kõlli.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099