20. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Missugustes haiglates palgad vähenevad?

Haiglajuhid on asunud kokkuhoiu eesmärgil arstide ja meditsiinipersonali palku vähendama, esimesed kärped on juba tehtud.

Põhja-Eesti Regionaalhaiglas on palkade vähendamisega juba algust tehtud – esimesest märtsist langetati meditsiinitöötajatel palka keskmiselt 6%. Erialati on protsent mõnevõrra erinev. Põhipalkasid siiani langetatud pole, praegune kärbe tehti lisatasude arvelt.

Sama teed võidakse minna ka TÜ Kliinikumis. Millised plaanid on teistel Eesti haiglatel ja kuidas täpsemalt kavatsevad suurhaiglad töötajate pealt kokku hoida, saate lugeda 24. märtsil ilmuvast Meditsiiniuudiste paberlehest. Telli leht siit.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099