Autor: Triin Tabur • 1. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Haigla rajatakse Tondi kasarmutesse

Viidates raskele majandusseisule ja eilsele rahandusministeeriumi nigelale majandusprognoosile, tegid Ida-Tallinna Keskhaigla ja Lääne-Tallinna Keskhaiga täna hommikul ühisavalduse, kus teatavad ühinemisest. Uue suurhaigla nimeks saab Tallinna Haigla.

Ühinemisotsus ei sündinud sugugi kergekäeliselt ja veel mõned nädalad tagasi lükkasid mõlema haigla juhid sarnased kuuldused kiiresti tagasi. Nüüd on aga selge, et olemasoleva rahaga ei ole linnal võimalik enam kahte haiglat üleval pidada.

Uus ühinenud suurhaigla hakkab tegutsema praegu tühjades Tondi kasarmutes. Haigla administratsioon kolib aga peagi tühjaks jäävasse samas paiknevasse Audentese Ülikooli ruumidesse. Positiivsena peab mainima, et selle kolimisega saab haigla endale ka korraliku raamatukogu, mida saavad kasutada nii personal kui ka patsiendid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099