13. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljatusravis oma Hunt Kriimsilm - Andres Salumets

Viljatusravile pühendunud Andres Salumets usub, et uue tehnoloogiakeskuse loomisega tõuseb oluliselt lastetuse ravi kvaliteet.

Viljatusravi sisu ja vormi arendamisega aastaid seotud olnud Andres Salumets ootab mai lõppu. Siis saab teatavaks Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse otsus reproduktiivmeditsiini keskuse rahastamise kohta.

Kui kõik plaani järgi läheb, saab Eesti endale teaduskeskuse, kus on koos reproduk-tiivmeditsiini klaster ja reproduktiivmeditsiini ning bioloogia-tehnoloogia arenduskeskus. Teaduskompleksi ohjad võtab bioloogiadoktor ja viljatusravikliiniku juht auga enda kanda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099