Autor: Siret Trull • 19. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paljud perearstid lähevad peagi pensionile

Eesti Perearstide Seltsi peremeditsiini arengukava tarvis tehtud ülevaatest selgub, et viie aas shy;ta pä shy;rast pa shy;neb tõen shy;äo shy;li shy;selt va shy;nu shy;se tõttu ame shy;ti ma shy;ha ko shy;gu shy;ni 30–40 pe shy;rears shy;ti aas shy;tas, lisaks lahkuvad paljud tööle välismaale, kirjutas Eesti Päevaleht.

Pea shy;le sel shy;le tu shy;leb ala shy;ti ar shy;ves shy;ta shy;da n-ö loo shy;mu shy;lik shy;ku ja aju shy;tist ka shy;du, na shy;gu lap shy;se shy;hool shy;dus shy;puh shy;ku shy;sel vii shy;bi shy;vad, aga näi shy;teks ka ame shy;tit va shy;he shy;ta shy;vad ars shy;tid.

Kõik see on pan shy;nud Ees shy;ti pe shy;rears shy;ti shy;de selt shy;si nõud shy;ma pe shy;re shy;me shy;dit shy;sii shy;ni õppe shy;koh shy;ta shy;de ar shy;vu suu shy;ren shy;da shy;mist Tar shy;tu üli shy;koo shy;lis. Möödunud aastal alustas perearstiõpinguid 21 noort, mitu aastat on see arv olnud 15, kuid peaks olema 30, rääkis perearstide seltsi juhataja Ruth Kalda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099