Autor: Violetta Riidas • 2. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimitootjate Liitu astus veel kaks uuringufirmat

Alates 1. juulist on Ravimitootjate Liidul kaks uut liiget, kliiniliste ravimiuuringutega tegelevad MedFiles OÜ ja Quintiles Estonia OÜ.

RTL juhataja Erki Must avaldas heameelt, et uute liikmete lisandumisel muutub Ravimitootjate Liidu hääl tugevamaks rääkimaks kaasa kliiniliste ravimiuuringute teemadel.

„Ravimitootjate Liidu liikmed vastutavad 50% Eestisse toodud kliiniliste ravimiuuringute eest. Nüüd, on meie liikmeteks ka ekspertkeskused, kes oskavad kõige paremini anda soovitusi Eesti kui uuringukeskkonna parendamiseks.”, ütles Must ja lisas: „Ravimiuuringud toovad igal aastal Eestisse ca 350 miljonit krooni välisraha ning loovad ca 200 töökohta. Tegemist on reaalse tervishoiuteenuse ekspordiga ning RTL seisab selle eest, et Eesti oleks uuringute osas jätkuvalt edukas riik.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708