Autor: Triin Tabur • 14. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pfizer plaanib kümnekordistada vähiravimite müügimahtu

Ravimifirma Pfizer plaanib aastaks 2018 tõsta vähiravimite müüki ligi kümnekordselt, kinnitas firma Euroopa vähiravimite üksuse juht Andreas Penk.

Maailma suurim ravimitootja kogus vähiravimite müügist 2008. aastal 2,5 miljardi dollari ulatuses müügitulu, kirjutas Bloomberg. Pfizer asub vähiravimite tootjate edetabelis seitsmendal kohal, ent pürib Penki kinnitusel pjedestaalil kolmandaks. Kes on müügitabeli ülejäänud liidrid, Penk Berliinis toimunud esitlusel ei öelnud.

"Oleme hetkel onkoloogia vallas seitsemendal kohal," märkis Penk, kes on ühtlasi ka Pfizeri Saksamaa üksuse juht. "Plaanime jõuda kolme liidri hulka aastaks 2018. Selle aja jooksul tahame me tõsta oma müügimahtu ligi kümnekordselt," lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708