Autor: Kärt Blumberg • 3. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Igale maakonnale vähemalt 10 miljonit

Eesti haiglad saavad alates 4. augustist kandideerida õendus- ja hooldusmeetme rahadele, millest konkurentsitult suurimat, 123 miljoni kroonist toetust plaanib sotsiaalministeerium oma arvutuste põhjal Harjumaale.

Teisel kohal on Ida-Viru maakond, kellele võidakse eraldada kuni 49,6 miljonit krooni, mis on Harjumaaga võrreldes üle kahe korra väiksem summa. Ning kolmandal kohal on Tartu maakond kuni 41,2 miljoni krooniga.

Kõige väiksema, kuni 10,1 miljoni kroonise toetuse näeb määruse eelnõu ette Hiiumaale (vt ka tabelit artikli lõpus).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099