• 02.09.09, 15:48
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Puuviljad on seniarvatust kasulikumad

Teadlased on hoolikalt analüüsinud puuviljade keemilist koostist ja avastanud, et need annavad meile tähtsaid antioksüdante veel suuremas koguses kui seni arvatud.
Inglismaal Norwichi Toidu-uuringu Instituudis tegutseva rühma tööst selgus näiteks, et polüfenooli on puuviljades kuni viis korda seni teatust rohkem, vahendas ERR Teadusuudised.

Seotud lood

Töökuulutused
  • 18.03.25, 13:39
Tartu Ülikooli Kliinikum otsib kõrvakliiniku juhti
Kandideerimise tähtaeg: 16.04.2025

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele