Autor: Violetta Riidas • 15. september 2009
Ainult tellijatele

Hanno Pevkur sai WHOs haigekassa reservide eest kiita

Sel nädalal toimuval Maailma Terviseorganisatsiooni Euroopa regiooni aastakonverentsil käsitletakse ühe põhiteemana tervisesüsteemi rahastamist kriisiajal. Eesti sotsiaalminister sai kiita haigekassa reservide eest ja teda manitseti sarnaselt teiste riikide esindajatega medistiini rahastamist mõtlematult mitte vähendama.

Eile alanud Maailma Terviseorganisatsiooni Euroopa regiooni aastakonverentsil tõdesid 53 WHO Euroregiooni riikide esindajad, et eelmise aasta juunis Tallinnas allkirjastatud Tallinna Harta on majanduskriisis omandanud väga suure tähenduse, kuna aastaga on olukord kõikides riikides oluliselt muutunud. Hartas kirja pandud põhimõtted nagu tervisesüsteemide valmisolek ja reageerimisvõime kriisiolukordades või teiste riikide kogemuste tundmaõppimine ja koostöö on tänases majandusolukorras möödapääsmatud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708