Autor: Violetta Riidas • 17. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kui investeerida tervishoidu…

Teisipäeval ilmunud jaemüüjate kõrvale pakun täna valiku USA tervishoiuaktsiaid. Ka siin tuleb öelda, et valitute näol ei ole tegemist kohese ostusoovituse, vaid pigem aktsiatega, mida tasuks jälgida. Eeldan, et samu aktsiaid saab lähikuude jooksul ka odavamalt.

Peale selle põhineb mu valik puhtalt ettevõtte aktsia hinna ja finantsnäitajatega seotud suhtarvudel, mis peegeldavad ainult kaudselt ettevõtte äritegevust või juhtide tugevust. Kui jaemüüjate kaekäik sõltub paljus majanduse olukorrast, siis tervishoiuettevõtete äri nii palju majandusega koos ei laineta ja sõltub pigem testide edukusest, patentidest jne.

Ka tervishoiusektorist valikut tehes otsisin küllaltki tugeva bilansi ja efektiivsusega ettevõtete likviidseid ja suhteliselt madala hinnatasemega aktsiaid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099