Autor: Triin Tabur • 6. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hambakliinik lapsi ei ravi

Maksuvõlgades Mustamäe hambakliinik lapsi hambaarsti vastuvõtule enam ei registreeri, vaid suunab nad tasulisse vastuvõttu. Hambakliinikul ja selle tütarfirmadel on kokku ligi miljoni kroonine maksuvõlg.

Ehkki alla 19aastaste laste hambaravi eest tasub haigekassa, ei suuda Viru hambakliinik ja selle tütarkliinikud Mustamäel ja Lasnamäel haigekassa lepingut täita ning lapsi tasuta enam ei ravi. Mustamäe kliiniku registratuur pakub lastele arsti vastuvõtule aegasid alles 2010. aasta jaanuariks, varem pääseb ravile oma rahakoti arvel.

"Lapsi me enam haigekassa alusel ei teeninda, uuesti hakkame registreerima järgmise aasta jaanuaris," öeldi Mustamäe hambakliiniku registratuurist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099