Ainult tellijatele
Autor: Siret Trull • 21. oktoober 2009
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased söövad köögivilju vähem kui siinsed muulased

Toitumisuuringud on näidanud, et eestlased söövad palju vähem kaalikaid-porgandeid kui hea tervise säilitamiseks vajalik. Siinsed mitte-eestlased on aga usinamad köögiviljasööjad.

Tervise Arengu Instituudi (TAI) mullu tehtud rahvastiku tervisekäitumise uuringu tulemuste põhjal sööb köögivilju sageli vaid 16 protsenti eesti täiskasvanutest, mitte-eestlaste seas on see näitaja pea poole suurem. Sarnane trend tuli välja ka kooliõpilaste tervisekäitumise uuringust: iga päev puu- ja köögivilju söövate laste seas on rohkem mitte-eestlasi, vahendas Tarbija 24.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708