Autor: Kärt Blumberg • 27. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pevkur arstidele: loodan, et kärbe on ajutine

Sotsiaalminister Hanno Pevkur loodab, tervishoiuteenustele senisest kuus protsenti madalamate hindade kehtestamine on ajutise iseloomuga ja 2011. aastast olukord taastub.

„Väga raske on ja väga halb otsus on,“ lausus minister esmaspäevasel pressikonverentsil.

„Aga selleks, et tervishoiu rahastamist säilitada ja inimestele arstiabi pakkuda, tundus see olevat vältimatu. Ma loodan, et see on ajutine ning 31. detsember 2010 saabki olema viimane tähtaeg sellele hinnakärpele ja sealt edasi saame rääkida hinnakirjadest, mis on täna,“ avaldas minister lootust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099