Autor: Siret Trull • 30. oktoober 2009
Ainult tellijatele

Pevkur: tuleb langetada otsused, kuidas edasi minna

Regionaalhaigla VIII sügiskonverents "Tervishoid ja masu – kas saatus või diagnoos?" avanud sotsiaalminister Hanno Pevkuri sõnul seisavad Eestil ees rasked ajad ning tuleb otsustada, milline peaks olema Eesti tervishoiu rahastamine järgnevatel aastakümnetel.

„Peame langetama otsuse, kuidas edasi minna. Meie ees seisavad rasked valikud, peame otsustama, kuidas Eesti tervishoiu rahastamine järgnevatel kümnetel aastatel saab toimuma, kas samamoodi nagu seni või peab midagi muutuma.“ Pevkuri sõnul on läbi haiglajuhtide ja nõukogude kõigi meedikute mõtted teretulnud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708