Autor: Triin Tabur • 14. detsember 2009
Ainult tellijatele

Apteeker: Ülikooli Apteekide ultimaatum on kantud ainult ärihuvist

Yliopiston Apteekki OÜ on Soome suure finantsjõuga apteegikett, mis kasutab Eestis kaubamärki Ülikooli Apteek. Oma avalduses lubab ettevõte Eesti turult lahkuda, kui Ravimiseadust lähiajal ei muudeta.

Kadrina Apteegi juhataja Malle Kongi sõnul teenib selline ultimaatum aga ainult Soome ettevõtte ärihuve, mitte ei ole laiemalt Eesti ühiskonna huve silmas pidav. Ta usub, et pigem häirib omanikke seoses majanduslanguse ja valede äriotsuste tagajärjel kahanenud kasumlikkus, mida tahetakse leevendada laienemisega nõrgemate arvelt. "Ultimaatumiga taotletakse võimalust avada massiliselt uusi apteeke linnadesse ja seda Eesti maa-apteegivõrgu hävitamise hinnaga," märkis Kongi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708