Autor: Kärt Blumberg • 4. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meestearst: suur buum on hullem kui tasane masu

TÜ Kliinikumi Neinar Seli nimelise teaduspublikatsioonide tänavuse preemia pälvinud meestearst Margus Punabi hobiks on õnnepsühholoogia teemaliste raamatute lugemine.

«Kuna õnn pole ilmselgelt rahas, siis olen mõelnud, et äkki on õnn heas tervises. Aga ka see ei ole päris see...,» mõtiskles Punab, andes meeste ja naiste tervise teemal intervjuud Tartu Postimehele. Inimene läheb tema sõnul ju hulluks, kui talle kogu aeg raha pakutakse. Nii tõusis majandusbuumi ajal ka meestekliiniku patsientide arv, samas kui eelmisel, majandussurutise kulmineerumise aastal see langes. Tähtis on stabiilsus.

Miks on mehed bioloogiliselt nõrgem sugupool?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099