Autor: Kärt Blumberg • 13. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kogu seagripivaktsiin on Eestis kohal

Eile saabus Eestisse viimane kogus uue gripi vastast vaktsiini.

Sotsiaalministeeriumi pressiesindaja Jana Rosenfeld kinnitas Postimees.ee'le, et eile saabus 102 000 doosi Celvapani, millega on kogu tellitud vaktsiin Eestil nüüd kätte saadud.

Veel möödunud nädalal ütles sotsiaalminister Hanno Pevkur, et peab vaktsiinitootjatega läbirääkimisi selle nimel, et jätta osa Eestile tellitud vaktsiinist välja ostmata, sest elanikel on liiga väike huvi selle vastu. Vaktsiiniülejääkidega on hädas mitmed teisedki Euroopa riigid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099