Autor: Kärt Blumberg • 13. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine. Toitumisteadlane: aeg teha kummardus idanditele
Füsioloog ja toitumisteadlane Selma Teesalu
soovitas Vikerraadio saates «Vikerhommik» kevadväsimuse ennetamiseks tarbida
rohkem rasvast, linaõli ja linajahu, D-vitamiini ning kasvatada idandeid.
Teesalu märkis, et õige toiduvalikuga saab vähendada vastuvõtlikkust haigustele, sõltuvust aastaaegadest ning praegustest talvekuudest tervena väljatulemiseks on vaja teada teatud nippe, vahendas Tarbija24.
«Kuna meil on energiakulu üsna korralik, peaksime oma menüüsse julgesti panema juurde rasvarikkaid toidukomponente,» rääkis Teesalu.