Autor: Violetta Riidas • 25. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haruldase seenhaigusega võitlev Varvara peab oma ravil lootma annetajatele

Otsus, mis lubaks rasket seenhaigust põdevale Varvara Ivanovale vajalikku ravimit haigekassa eelarvest rahastada, toppab ligi 3,6 miljoni vajaliku lisakrooni taga, mida on praegusel ajal raske haigekassa eelarvest leida.

Praegu kogub Lastefond 7-aastase Varvara Ivanova ravimite jaoks annetusi, sest haigekassa ei saa seda kallist ravimit hüvitada põhjusel, et seda pole siiani nende soodusravimite nimekirjas, kirjutas Tarbija24.

Varvaral on kaasasündinud immunoloogiline defekt, mis tähendab, et ta organismil puudub võime võidelda seeninfektsiooniga ja see põhjustab ägenedes naha, küünte ja siseorganite kahjustusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099