23. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Residendid näevad välismaal võimalusi

Praktiliselt iga resident on kaalunud ajutiselt välismaale minna, neist osa kartuses, et Eestis nad soovitud tööd ei leia.

“Loodan, et ma veel mahun Eestisse, kui soovin tagasi tulla,” lausus aastaks Soome tööle minna plaaniv silmahaiguste resident Martin Täll, väljendades selle lausega mitmete Eesti residentide meeltes mõlkuvat ebakindlust tuleviku suhtes.

Meditsiiniuudiste küsitletud seitsmest residendist vaid kaks uskusid, et leiavad residentuuri lõppedes soovitud töö Eestis. Viis hindasid oma tulevikku suhteliselt ebakindlaks, kuna ei tea, kas eelistatud haiglates ja erialal neile töökohti jätkub.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099