Autor: Kadi Heinsalu • 1. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööd alustab perearstibuss, esimene peatus Vääna

Seoses maapiirkondades halvenenud arstiabi kättesaadavusega alustab 01. aprillil tööd perearstibuss, teatas Tallinna perearst Eero Merilind.

Bussis on sisustatud arsti töökoht patsientide läbi vaatamiseks, pereõe vastuvõtt, protseduuride tuba ning väike ooteruum. Protseduuride toas saab anda vereanalüüse ning teha väiksemat sorti kirurgilisi protseduure. Arsti töökoht on ühendatud internetiga ning arst saab väljastada digiretsepte.Bussi graafik pannakse paika koostöös Sotsiaalministeeriumi ning maavalitsustega ning teenuse eest maksab Eesti Haigekassa. Esimese peatuse teeb buss täna kell 12.00 Vääna keskuses.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099