Autor: Kärt Blumberg • 5. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LTKH uus ravijuht tuli haigla seest konkursita

Lääne-Tallinna Keskhaigla uus ravijuht, senine ravikvaliteedi juht Imbi Moks, määrati ametisse haigla juhatuse esimehe Boris Kirdi ettepanekul ilma konkursita.

„Nõukogu määras juhatuse esimehe (Boris Kirdi, toim) ettepanekul ravijuhi haigla seest ning loodab, et Imbi Moks tuleb hästi toime ravitöö juhtimise ja korraldamisega,“ sõnas -Tallinna Keskhaigla nõukogu esimees Merike Martinson.

Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu määras tänasel istungil uueks ravijuhiks 29. aastase staažiga arsti, 2004. aastast LTKHs ravikvaliteedi juhi ametis olnud Imbi Moksi. Nõukogu rahuldas senise ravijuhi Gennadi Timbergi avalduse lahkuda juhatuse liikme ja ravijuhi ametikohalt ning vabastas ta ametist 6. aprillist 2010.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708